Kolme rahoitusmahdollisuutta uudelle idealle

Monelle meistä voi olla ajankohtaista uusien avauksien miettiminen, liiketoiminnan kehittäminen ja rahoituksen etsiminen. Kokosimme tähän kolme käynnissä olevaa kokeiluhakua, joissa on mahdollisuus saada rahoitusta ja tukea uuden ratkaisun kehittämiseen.

Kaikkiin hakuihin voivat osallistua yritykset, osaan yksityishenkilöt ja kunnat. Haetut ratkaisut edistävät uusien ratkaisujen syntymistä ja kestävää kehitystä. Vinkkaa kaverille tai osallistu itse!

Kuntien ilmastoratkaisut: Ruokapalvelut ja kestävä liikkuminen


Haettavien kuntien ilmastoratkaisujen teemoina ovat kestävä liikkuminen, ruokapalvelut ja innovatiiviset yllättäjät ns. villit kortit teemoina. Kuka tahansa voi osallistua, mutta kokeilu tulee toteuttaa jonkun suomalaisen kunnan kanssa yhteistyössä. Kokeilua avustetaan enintään 10 000 eurolla. Ympäristöministeriön kokeiluhaku on avoinna 30.4. asti. Lisätietoja.

Kestävä kaupunki: Viihtyisä ja terveellinen viherympäristö


Kestävä kaupunki -ohjelma on käynnistänyt rahoitushaun, jossa etsitään viihtyisää ja terveellistä viherympäristöä kehittäviä kokeiluja. Haku on avoinna 15.4. saakka ja jaossa on yhteensä 300 000 euroa. Y-tunnukselliset toimijat yhteistyössä kuntien kanssa voivat osallistua. Rahoitus kattaa 60 % kustannuksista. Lisätietoa.

Forum Virium Helsinki: Logistiikka


Forum Virium Helsinki avaa kokeiluhaun ratkaisemaan viimeisen metrin kuljetusten haasteita Kalasataman Redissä. Kokeiltavaksi haetaan autonomista ratkaisua, sekä sitä tukevaa palvelumuotoilua viimeisen metrin logistiikkakokeiluiden toteuttamiseksi Redissä. Kokeiluhaku on avoinna 16.4.2020 asti. Lisätietoa.