Ihmiseloa avaruuteen | Kokeilunpaikka.fi
1

Kokeilun idea

-

Kokeilun teemat

460 katselukertaa

Kokeilu on luotu 15.03.2017

Maksim Korobkin

Ihmiseloa avaruuteen

Digitalisaation myötä on keksittävä lisää työpaikkoja. Vai tarviiko?

Miten kokeilu toteutetaan?

Yritystoimintaa avaruuteen

Mitä kokeilun matkalla on tapahtunut?

15.03.2017

Johdanto

Ihmiskunnalla menee hyvin. Jo 1957 osasimme automatisoida kaikki työpaikat päällä maan, sen osoitti ihmiskunnan ensimmäinen IOT projekti joka valmistui Venäjällä. Se oli tietysti Sputnik!


Tämän jälkeen teknologia on kehittynyt huimaa vauhtia ja ihminen on tehnyt itsestään entistä turhemman otuksen. Seurauksena on tietysti ollu se että mm politiikasta on tullut pääviihdyke joka alkaa hiljalleen muistuttamaan antiikin Roooman gladiaattori taisteluja, enemmän kuin kansallisten ongelmien ratkaisukeskusta. Tämä trendi on saatava loppuun koska jokainen ihmishenki on mittaamattoman arvokas ja koska meillä ei ole vieläkään tarpeeksi ihmisiä maailmassa. Maapallolla ehkä, mutta maailmassa...ei läheskään tarpeeksi.


Tähän meillä olisi ratkaisukin, samainen Sptunik on näyttänyt tietä: ylös, ulos ja lenkille!

Avaruudella ja Suomella on paljon yhteistä, on avaraa, on pimeää, paljon kaunista luontoa ja kotoa poistuessaan on harkittava tarkoin pukeutumistaan, muuten luonto vie hengen.

Eli melko selkeästi sinne on mentävä koska päällä maan ei oo enää mitään tekemistä muuta kuin lomailu erilaisissa ympäristöissä ja keskinäinen kinastelu. Ja sillä aikaa kun osa ihmiskunnasta saadaan pois pallon päältä, voivat loput ihmisistä keskittyä ratkaisemaan saaste ongelmaa ett ois heillekin jotain rakentavaa tekemistä.


Nähkäs tällä tavoin ratkaistaan ylipopulaatio ongelma ja resurssi ongelma, jollon kolmannen maailmansodan tarve olisi olematon. Sotiakaan ei eihmiskunta enempää tarvii muutenkaan, koska sitäkin puuhaa voidan harjoittaa nykyisin täysin verettömästi internet pelien kautta jolloin siviiliuhrien välttäminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Myöskin Sotien aiheuttamat sivuvaikutukset saadaan minimoitua, esim Toisen maailman sodan arvet ovat vieläkin läsnä yhteiskunnassamme xenophobiana ja antisemitisminä.Projekti: Infrastruktuurin rakentaminen


Tarkoitus: Yritystoiminnan mahdollistaminen avaruudessaKesto:

  • 10 vuotta


Tarvittavat resurssit:

  • Avaruus järjestöt kuten ESA, NASA, jne.
  • Oppilaitokset
  • Yksityiset yritykset

Kunnat

Kustannukset:

Saattaa olla tarvetta EU rahastolle ja vastaaville


Roolit:

Maksim Korobkin ohjaa toiminnan kehitystä hallinto elimien opastuksella.

Kunnat voisivat tutkia edellytyksiä tälläiselle toiminnalle ja miten saada kannustettua kuntalaiset liittymään avaruustoimintaan.

Avaruus järjestöt selvittävät kehitetyt ja keskeneräisiksi jätetyt projektinsa.

Oppilaitokset yhdessä yrityksien kanssa tutustuvat avaruusjärjestöjen dokumentointiin ja sen pohjalta sopivat standardeista ja laativat projekti suunnitelman infrastruktuurin jokaista osa-aluetta kohden. Näin saadaan myös opiskelijoille käytännön läheistä tietotaitoa ja tekemistä.


Projektin päämäärä:

Rakentaa osittain automatisoitu asteroidi kaivostoiminta - ja jatkojalostus infrastruktuuri siten että avaruus teknologiaa pystyy jatkossa valmistamaan avaruudessa.

Kommentit
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi
Piilota kommentit