Järkisärki - lähikala särki korvaamaan tuontitonnikalaa julkisissa keittiöissä & luomaan uutta yritystoimintaa alueelle | Kokeilunpaikka.fi
3

Kokeilun oppi

-

Kokeilun teemat

625 katselukertaa

Kokeilu on luotu 06.03.2017

Pirkko Melville, Jyväskylän kaupunki / käytännön toteutus JAMKin ja Kylän Kattauksen yhteistyönä

Järkisärki - lähikala särki korvaamaan tuontitonnikalaa julkisissa keittiöissä & luomaan uutta yritystoimintaa alueelle

Kokeilussa testattiin särjen käytön mahdollisuuksia osana koulujen ruokajärjestelmää. Lähialueen kalastaja kalasti ja esikäsitteli särjet, ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat kehittävät reseptiikkaa,Kylän Kattaus liikelaitos valmisti ruoat ja Vaajakummun koululaiset maistelivat.