Leksa | Kokeilunpaikka.fi
1

Kokeilun idea

-

Kokeilun teemat

EsteettömyysHoivaIkäihmisetMiehetNaisetNuoretOmaishoitoTerveysVanhemmuusPalvelutaloKokeilutDesignTuotesuunnitteluYhteisöllisyysMuotoiluLapsetHyvinvointiSauna

477 katselukertaa

Kokeilu on luotu 11.10.2018

Sofia Nieminen

Leksa

Leksa-konsepti lähestyy ongelmakohtia tiloissa, joissa tapahtuu usein kaatumisia. Kaatumista on usein vaikea ennakoida tai laskeutua turvallisesti. Leksa ottaa huomioon tilojen haastavuuden, tuoden samalla visuaalisuutta ympäristöön, samalla ehkäisten liukastumisen tai kaatumisen tapahtumisen.

Miksi tämä kokeilu on tarpeellinen?

Kaatumisiin, liukastumisiin liittyviä turvallisuus ongelmakohtia.

Miten kokeilu toteutetaan?

Tuote on kehitetty haastaviin olosuhteisiin, joissa vaaditaan tilalta ja pinnoilta niin hygieenisyyttä kuin kestävyyttä. Leksa parantaa pintojen turvallisuutta, jonka avulla myös tilat tarjoavat erilaisilla pinnoilla kevyempää ja turvallisempaa askelmaa.

Mitä kokeilun matkalla on tapahtunut?

11.10.2018

Suomalainen Leksa on kehitetty liukastumisen estämiseen. Tuote on suunniteltu tyypillisiin käyttöalueisiin muun muassa Sauna, WC, pesuhuone ja pukuhuone-alueille joilla turvallisuus, hygieenisyys ja erinomainen kulutuksen kestävyys ovat tärkeitä. Materiaali on kehitetty turvalattiaksi, paikkoihin joissa vaaditaan tilalta enemmän.

Leksa on materiaalina joustava, suuntavapaa muovimatto, joka on likaa hylkivä liukastumisen estävä homogeeninen turvalattia, jossa on liukastumisen sisältäviä kiteitä läpi maton rakenteen sekä mittapysyvyyden varmistava tukirakenne maton pohjassa.  Värivaihtoehtoina mallistosta löytyy 42 väriä sekä monenlaisia kuvioita ja kuvituksia.

Materiaalin voi lisätä asiakkaan tarpeen mukaan parhaisiin kohteisiin. Leksa voi olla esim. lauteissa, kaiteissa, selkänojassa, lattiassa, ovissa ja seinissä. Kuviointi saa kohteisiin persoonallisuutta ja koristeellisuutta, ennen kaikkea tuote tuo askeleen kevyeksi.

Leksa, aina askeleen edellä!

Kommentit
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi
Piilota kommentit