Move Green - Liiku Vihreästi | Kokeilunpaikka.fi
1

Kokeilun idea

-

Kokeilun teemat

540 katselukertaa

Kokeilu on luotu 15.08.2017

Art Zenter - www.artzenter.fi

Move Green - Liiku Vihreästi

Move Green eli Liiku vihreästi on kehitteillä oleva, ainutlaatuinen ja vallankumouksellinen ohjelma lapsille, nuorille ja perheille. Se yhdistää liikkeen, kasvatuksen ja ympäristön puhtaanapidon. Ohjelma ei ole vain roskien keräystä, vaan luovaa ja turvallista Parkouria.

Miten kokeilu toteutetaan?

Olemme esimerkkinä muille ja haluamme vaikuttaa positiivisesti yhteisöihin ja tuleviin sukupolviin luoden ympäristötietoisuutta puhtaamman lähiympäristön ja paremman fyysisen kunnon kautta.

Mitä kokeilun matkalla on tapahtunut?

15.08.2017

Move Green - Liiku VihreästiOhjelmassa käydään läpi Parkour – alkeita ja hieman vaativampia temppuja; Parkour on uudenlainen urheilulaji, missä opetellaan liikkumaan paikasta toiseen mahdollisimman sujuvasti.

Tutustumme myös erilaisiin materiaaleihin, niiden kierrätykseen ja käymme läpi seikkoja, miksi luonnon puhtaanapito on tärkeää.


Tavoite:

Olemme esimerkkinä muille ja haluamme vaikuttaa positiivisesti yhteisöihin ja tuleviin sukupolviin luoden ympäristötietoisuutta puhtaamman lähiympäristön ja paremman fyysisen kunnon kautta. Tavoitteenamme on myös lasten ja nuorten kasvatus, sillä heissä piilee muutos.

Kommentit
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi omalla nimelläsi
Piilota kommentit