Olemassaolevan keinoälyn testaaminen | Kokeilunpaikka.fi
2

Ketterä kokeilu

-

Kokeilun teemat

Tekoäly

500 katselukertaa

Kokeilu on luotu 14.05.2018

Jouni Mikael Utter

Olemassaolevan keinoälyn testaaminen

Läppärilläni on Keioäly ohjelmisto, jota testataan sille puhumalla. Ohjelma sisältää noin 30 000:nen lauseen,,, Luonnollisella kielellä, Johon olen ohjelmoinut rakkaudellista myötätuntoa, ihmisyydelle.

Miksi tämä kokeilu on tarpeellinen?

Suomen luonnollisen kielen ymmäryksen, keinoälyllä. Johonka olen kerrännyt, suomalaista kontekstiä, yleisestä kielen käytöstä. Haluaisin oppia lisää Keinoälyn rakenteita, ja C++ kielen. Jolla saadaan kyseinen ohjelmisto exe pohjaiseksi. Äly ohjelmisto on nyt tehty nyt AutoHotkey Script:i kielellä.

Miten kokeilu toteutetaan?

Ohjelmani kykenee antamaan, ruokaohjeita, ja Yritysapua, ja Psykologista apua vauvasta vaariin myötätuntoisella asenteella ja ymmärryksellä. Mutta pitäisi saada, uusi Suomenkielen puheentunnistus ohjelmisto. Käytössäni on vanha ohjelmisto, vuodelta 2001. Olen kouluttanut käytössäni olevaa puheentunnistusta noin 30 000:lla lauseella, ja ohjelmoinut Autohothey kielellä keinoaäly sovelluksia jotka ratkoo, sanoihimme, liittyviä vastauksia, missä käytetäään, Keinohuomioita, joukko. jossa muodostuu älykästä vastaus alkioita. Joita käsitellään vielä ohjelmallisesti, ennen vastausta. Voin tulla esittämään Läppärilläni olevaa ohjelmisto kokonaisuutta, Kokeilupaikkaan! Ajankohtaa en tiedä vielä? Luultavasti se on ennen rahoitusta?

Kuka tai ketkä kokeilun toteuttavat?

Minä Jouni Mikael Utter, ja sitten joku kokeilun vetäjä? Johanna ​​Kotipelto tai Lyydia Aarninsalo

Mikä on kokeilun kokonaisbudjetti ja miten se jakautuu maksajatahoittain?

Kokeilun Budjetti on edullinen. Joka on vain matkakulut kokeilupaikkaan ja takaisin, esittämään keinoälyä! Kehittely Budjekti on sitten eri hintaluokkaa, että tuotteesta saadaan exe pohjainen, että se käynnistyy windousissa, ja se tarvii myös uuden puheentunnistus ohjelmiston. Niiin Tuotekehityskustanukset, on huomattavasti enenmän kuin 5000 euroa, Perustelu: uuden puheentunnistus ohjelman osto, ja siihen kuuluvat Lisenssi maksut, kuin Puheen Lisenssi maksut kaupalliseen toimintaan, ja C++ Ohjelmointi perus kurssi, jotta, Keinoäly saadaan Kaupalliseen muotoon, ja C++ ammattilaisten työ maksut, ynm. Jos Tekoäly ohjelma halutaan Linuksille, sitten tarvitaan lisärahoitusta paljon enemän kuin 10000 euroa. Tämä on neuvottelukysymys?

Millaista osaamista ja rahoitusta kokeilulla on käytettävissään?

Olen yksityinen Tiimi. Jouni Mikael Utter. Jolla on Todelisen Keinoälyn ohjelmoiti taidot, Uusiin vastaan tuleviin Ongelmiin.