Oppiva Keinoäly! | Kokeilunpaikka.fi
1

Kokeilun idea

-

Kokeilun teemat

TekoälyTeknologiaOpen source softatRobotiikkaHarrastuksetOppiminenHyvinvointi

625 katselukertaa

Kokeilu on luotu 18.05.2018

Jouni Mikael Utter

Oppiva Keinoäly!

Olen rakentanut Oppivan keinoäly ohjelmiston luonnollisella kielellä joka ymmärtää noin 30 000:nen lauseen,,, Luonnollisella kielellä, Johon olen ohjelmoinut rakkaudellista myötätuntoa, ihmisyydelle.

Miksi tämä kokeilu on tarpeellinen?

Keinoäly oppimis asian halusin ratkaista, ja onnistuin sen ratkaisemaan! Niin oppimis metodeja saattaa olla muitakin. Niin haluaisin kuulla niistäkin, jos sellaisia on?

Miten kokeilu toteutetaan?

Ohjelma tutkii kysyttyä asiaa,,, ja jos se ei tiedä, eli löydä, kysyttyä tiedostoa, Käynnistetään,,, toinen EtsiTiedosto ja Kysynys ohjelmisto. Jolloin Ongelma ratkeaa! Testauksen tehdään läppärilläni, jossa on kyseinen ohjelmisto. Kokeilussa kokeillaan Keinoälyä, opetettua ja opittua asiaa, ja tietenkin Oppimista. Ajankohtaa en tiedä vielä? Luultavasti se on ennen rahoitusta?

Kuka tai ketkä kokeilun toteuttavat?

Minä Jouni Mikael Utter, ja sitten joku kokeilun vetäjä! Johanna ​​Kotipelto tai Lyydia Aarninsalo

Mikä on kokeilun kokonaisbudjetti ja miten se jakautuu maksajatahoittain?

Kokeilun Budjetti on edullinen. Joka on vain matkakulut kokeilupaikkaan ja takaisin, esittämään keinoälyä! Kehittely Budjekti on sitten eri hintaluokkaa, että tuotteesta saadaan exe pohjainen, että se käynnistyy windousissa, ja se tarvii myös uuden puheentunnistus ohjelmiston. Niiin Tuotekehityskustanukset, on huomattavasti enenmän kuin 5000 euroa, Perustelu: uuden puheentunnistus ohjelman osto, ja siihen kuuluvat Lisenssi maksut, kuin Puheen Lisenssi maksut kaupalliseen toimintaan, ja C++ Ohjelmointi perus kurssi, jotta, Keinoäly saadaan Kaupalliseen muotoon, ja C++ ammattilaisten työ maksut, ynm. Jos Tekoäly ohjelma halutaan Linuksille, sitten tarvitaan lisärahoitusta paljon enemän kuin 10000 euroa. Tämä on neuvottelukysymys?

Millaista osaamista ja rahoitusta kokeilulla on käytettävissään?

Olen yksityinen Tiimi. Jouni Mikael Utter. Jolla on Todelisen Keinoälyn ohjelmoiti taidot, Uusiin vastaan tuleviin Ongelmiin.