-
Kokeilun teemat
525 katselukertaa
Kokeilu on luotu 31.08.2017Simo Kaksonen / Järvi-Saimaan Palvelut Oy
Miksi riistaa ei hyödynnetä laajemmin? Sen mausta pidetään. Se on monelle yleellisyystuote. Silti sen saatavuus kaikkinensa on huonoa. Tähän kokeilullamme purudumme.
Miten riistaa saadaa hyödynnettyä suurtalouskeittiöissä paremmin Riistan helppo hyödyntäminen suurtalouskeittiöissä
Metsästysseurat pystyvät jo nyt toimittamaan lihaa julkisiin keittiöihin. He ovat halunneet tarjota näitä kokonaisia ruhoja syötäväksi. Aika herkullista. Aiomme kokeilla uutta mallia siitä, miten kolarihirveä voitaisiin hyödyntää paremmin julkisissa keittiöissä. Metsästysseurat pystyvät jo nyt toimittamaan lihaa julkisiin keittiöihin. He ovat halunneet tarjota näitä kokonaisia ruhoja syötäväksi. Aika herkullista. Aiomme kokeilla uutta mallia siitä, miten kolarihirveä voitaisiin hyödyntää paremmin julkisissa keittiöissä. Tuotteistamme mallin helposti kokeiluun otettavaksi ympäri Suomen, kokeilun niin salliessa ja sen onnistuessa. Loppuvuosi 2017
Järvi-Saimaan Palvelut Oy
1800 €
Ruokapalveluiden työntekijöillä on vankka kokemus alalta. Metsästysseurojen kanssa yhteistyössä pystytään kokeilemaan miten kolarihirveä pystyään hyödyntämään paremmin. Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n keittiössä on jo valmistettu mm. rosvopaistia majavasta.