Talent Tampere webinaari | Kokeilunpaikka.fi
1

Kokeilun idea

-

Kokeilun teemat

613 katselukertaa

Kokeilu on luotu 21.02.2018

Mari Taverne / Business Tampere

Talent Tampere webinaari

Kansainvälisille osaajille suunnattu webinaari, jonka tavoitteena on kertoa ajankohtaisita yritysekosysteemin kehittämiseen liittyvistä asioista ja tapahtumista englanniksi seudulla oleville ulkomaisille osaajille.

Miksi tämä kokeilu on tarpeellinen?

Seudulla olevien kv. osaajien on usein vaikeaa saada englanninkielistä tietoa ajankohtaisita yrityskenttään ja yritysympäristön kehittämiseen liittyvistä asioista ja tämän kokeilun tavoitteena on tehdä helpoksi ja lähestyttäväksi nämä asiat. Tavoitteena on myös saada linkitettyä kv. osaajia osaksi erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia ja tukemaan yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Miten webinaari / virtuaalinen esitystapa toimii kv. osaajille suunnatun infon välittämisessä.

Miten kokeilu toteutetaan?

Webinaari ei ratkaise varmasti kaikkea kv. osaamisen hyödyntämiseen liittyvää ongelmaa, mutta edistää kv. osaamisen linkittämistä osaksi yritysympäristön kehittämistä. Webinaari työkalua käyttämällä, toimenpidettä voi testata käytännössä kokeilemalla järjestää ensimmäinen webinaari. Sisällöt on mietittävä etukäteen ja työkalu tulee valita. 2018 keväällä ja syksyllä.

Kuka tai ketkä kokeilun toteuttavat?

Esimerkiksi maahanmuuttajaneuvonnat, businesshubit, erilaiset yritys / startup yhteisöt jne.

Mikä on kokeilun kokonaisbudjetti ja miten se jakautuu maksajatahoittain?

Noin 200 euroa.

Millaista osaamista ja rahoitusta kokeilulla on käytettävissään?

Laajat kontaktiverkostot ja yritysverkostot.