Ratkaisuja vastuullisiin ruokapalveluihin! | Kokeilunpaikka.fi

04.1.2021 - 14.2.2021

Ratkaisuja vastuullisiin ruokapalveluihin!

Ratkaisuja vastuullisiin ruokapalveluihin!

Kolmivuotinen Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma valitsi kymmenen ruokapalvelua mukaan kehitysohjelmaan. Kevään 2021 aikana toteutetaan kokeiluja, jotka liittyvät kasvis- ja kalaruokien kehittämiseen, työhyvinvointiin, asiakkaiden osallistamiseen tai laajemmin vastuullisuuden edistämiseen.

Haimme kokeiluista uusia ratkaisuja ruokapalveluiden vastuullisuustyöhön teemoissa kasvis- ja kalaruokien kehittäminen, työhyvinvointi, asiakkaiden osallistaminen tai laajemmin vastuullisuuden edistäminen.  24.2.2021 10 kokeilua valittiin toteutettavaksi kevään 2021 aikana. Näihin kokeiluihin ja niiden etenemiseen voit tutustua tämän sivun alaosassa.

Voit tutustua hakukuulutukseen täällä.

 

Kuva: EkoCentria/Tero Takalo-Eskola

Aikajana

maanantaina 04.01.2021
Kokeiluhaku auki
keskiviikkona 20.01.2021
Kokeilu- ja kehitysohjelmainfo 20.1. klo 14-15 Kaikki mikä ihmetyttää, selviää täällä.Tule kuulolle, ilmoittaudu linkin kautta https://www.lyyti.fi/reg/Kokeilu_ja_kehitysohjelmainfotilaisuus_0365
sunnuntaina 14.02.2021
Kokeiluhaku päättyy
keskiviikkona 24.02.2021
Päätökset valituista kokeiluista
torstaina 04.03.2021
Kokeilut ja kehityssohjelma alkaa!
torstaina 18.03.2021
Sparrauksia kokeilijoille kokeilujen vaikuttavuudesta ja viestinnästä.
torstaina 10.06.2021
Kokeilujen päätösjuhla! Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma jatkuu.

Ohjelmaan valitut kokeilut:

Kaikki hakuun osallistuneet kokeilut: