04.1.2021 - 14.2.2021
Ratkaisuja vastuullisiin ruokapalveluihin!Kolmivuotinen Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma valitsi kymmenen ruokapalvelua mukaan kehitysohjelmaan. Kevään 2021 aikana toteutetaan kokeiluja, jotka liittyvät kasvis- ja kalaruokien kehittämiseen, työhyvinvointiin, asiakkaiden osallistamiseen tai laajemmin vastuullisuuden edistämiseen.
Haimme kokeiluista uusia ratkaisuja ruokapalveluiden vastuullisuustyöhön teemoissa kasvis- ja kalaruokien kehittäminen, työhyvinvointi, asiakkaiden osallistaminen tai laajemmin vastuullisuuden edistäminen. 24.2.2021 10 kokeilua valittiin toteutettavaksi kevään 2021 aikana. Näihin kokeiluihin ja niiden etenemiseen voit tutustua tämän sivun alaosassa.
Voit tutustua hakukuulutukseen täällä.
Kuva: EkoCentria/Tero Takalo-Eskola