Tietosuojaseloste

Kokeilun paikan ylläpitäjä, rekisterinpitäjä
Motiva Oy Pohjoinen Rautatiekatu 2500100 Helsinkikokeilut@motiva.fi
Tietosuoja-asioista vastaava Motivassa:
Pirjo Jakobsson, hallintopäällikkö, puh. (09) 6122 5003, sähköposti: pirjo.jakobsson@motiva.fi

  1. Rekisteri: Kokeilun paikan käyttäjärekisteri
  2. Mihin tarvitsemme henkilötietojasi: Henkilötietojesi avulla yksilöimme sinut Kokeilun paikan käyttäjänä. Myös kokeiluunsa rahoitusta hakeva on käyttäjä. Kirjaudut palveluun omalla sähköpostiosoitteellasi. Pyydämme sinua luomaan salasanan, jonka vain sinä tiedät. Jos salasanasi unohtuu, saat palautettua sen palvelussa. Jos tarvitsemme kokeilua varten lisätietoa, lähetämme sinulle tiedustelun sähköpostitse. Sähköpostiosoitteesi on vain ylläpidon tiedossa.
  3. Käyttäjärekisterin tietosisältö: Olet mukana palvelussa omalla nimelläsi. Voit liittää profiiliisi myös valokuvan. Julkisesti näkyvissä ovat etunimesi ja sukunimesi sekä ne sosiaalisen median yhteystietosi, kiinnostuksen kohteesi, jotka olet halunnut muiden näkevän (ks. Selaa käyttäjiä). Näitä tietoja voit tarkastella ja muokata omalla profiilisivullasi, jolle pääset klikkaamalla nimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa. Syöttämäsi tiedot tallentuvat järjestelmätoimittajan tarjoamalle suojatulle verkkopalvelimelle, johon eivät ulkopuoliset pääse.
  4. Säännönmukaiset tietolähteet Kaikki sinun tai kokeiluusi liittyvät tiedot ovat sinun antamiasi. Toiset voivat kommentoida esittämääsi haastetta, ideaa tai kokeilua.
  5. Tietojen luovutukset Jos haet kokeiluusi rahoitusta, henkilötietosi luovutetaan rahoitushakemuksia käsittelevälle taholle hakemuksen käsittelyä varten. Rahoitushakemuksia käsittelevällä ei ole oikeutta luovuttaa tietoja eteenpäin tai käyttää tietoja muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.
  6. Tietojen säilytysaika Tiedot säilytetään rekisterissä, kunnes pyydät niiden poistamista tai rekisteri lakkautetaan esimerkiksi Kokeilunpaikka -alustan alasajon yhteydessä.
  7. Oikeutesi Pääset omiin tietoihisi käsiksi profiilisi kautta ja voit korjata ja täydentää omia tietojasi.  Voit pyytää tietojesi poistamista sähköpostitse osoitteeseen kokeilut@motiva.fi.

Jos havaitset ongelman henkilötietojen käsittelyssä, pyydämme olemaan yhteydessä kohdassa 1 mainittuun tietosuoja-asioista vastaavaan henkilöön. Henkilötietojen käsittelystä voit myös valittaa valvontaviranomaiselle, joka on tietosuojavaltuutettu.