Haluamme kokeille kiertävää kanalaa. Se ilmestyy kuin pop-up kauppa eri paikkoihin, eri aikoina.
Miksi riistaa ei hyödynnetä laajemmin? Sen mausta pidetään. Se on monelle yleellisyystuote. Silti sen saatavuus kaikkinensa on huonoa. Tähän kokeilullamme purudumme.
Miten järvikalaa ja vapaa-ajankalastajien kalaa pystytään hyödyntämään paremmin suurtalouskeittiöissä
Otetaan vanhukset mukaan ruuanlaittoon. Ja koululaiset. Haluamme kokeille hyvin pitkälle menevää osallistavaa ruokapalvelua
Pistämmekin lapset liikkeelle ja tekemään. Otamme ilmiöperäisen oppimisen jo päiväkoti- ikäisten maailmaan mukaan.
Koulujen keittiöt ovat käytössä vain muutaman tunnin päivässä. Iltaisin tiloissa ei tapahdu mitään. Investoimme seiniin ja rakenteisiin aina vain uutta. Uuden työn ja liiketoiminnan kiertotalous saatt
Kukon lihaa pidetään vaikeana valmistaa. Suomessa tapetaan tuhansia kukkoja siihen kun heidän ”työsopimuksensa” lakkaa. Jalo eläin menee rehuksi tai pahemmassa tapauksessa suoraan vain kuoppaan. Sama