Hyvinvointia, työtä, verotuloja, energiaa, hiiltä Cannabis Sativan laajamittaisesta viljelystä. | Kokeilunpaikka.fi
3

Kokeilun oppi

-

Försökets teman

IkäihmisetMielenterveysKiertotalousTerveysYliopistoHävikkiHyväntekeväisyysMaakuntaResurssiviisausIlmastonmuutosKansantalous

281 visningar

Försöket är skapat 05.06.2017

Janne Kruunari - Puhtaasti Negatiivinen

Hyvinvointia, työtä, verotuloja, energiaa, hiiltä Cannabis Sativan laajamittaisesta viljelystä.

Kehittää ja kasvattaa Suomen kannabisteollisuutta. https://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT%2BTA%2BP8-TA-2019-0113%2B0%2BDOC%2BXML%2BV0%2F%2FFI&fbclid=IwAR3EnWrPvUxGKFgWKutaxyEu2eR2wLL3gR3N85t1X9uKowElqTNJpFacLuM

Miksi tämä kokeilu on tarpeellinen?

Poistan endokannabinoidijärjestelmän koulutuksen ja tutkimuksen puutteen yliopistollisesta curriculumista. (yhtä kysyttiin?) Optiona sitoutuu hiiltä, syntyy materiaaleja rakennusteollisuudelle, työtä syrjäytyneille, kierrot ravinteissa ja vedessä paranee, proteiinituotannon hiilikuorma muuttuu lähes negatiiviseksi, hajautettu hiilinegatiivinen energiantuotanto, muovit, metsät säästyy, kansalaisen osallistumis/vaikutus mahdollisuudet elintapoihin/ympäristöönsä(hiilineutraalikansalainen/hiilipörssi sovellus), Tehdä siitä pysyvää ja kehittää sitä.

Miten kokeilu toteutetaan?

Avaamalla silmiä historian tähtihetkiin. Tekemällä sen. Mikä vaikutus sillä suomessa on, kun tuon cbd tuotannon lääketieteen ja hyvinvoinnin saataville ja avaan kotimaisen keskustelun, tutkimuksen, tuotannon ja markkinoinnin sen oikealla tasolla. 30.6.2014. - 24.12.2020 -ON AIR-

Kuka tai ketkä kokeilun toteuttavat?

Minä ja Suomen valtio aluksi muutamien yhteistyökumppanien avulla.

Mikä on kokeilun budjetti?

4M€ - Rajaton mahdollisuuksien mukaan

Millaista osaamista ja rahoitusta kokeilulla on käytettävissään?

Suomen johtava asiantuntevuus kannabiksen viljelystä, kaikissa sen mahdollisissa muodoissa. Kokemus Kannabiksen viljelystä eri biotoopeissa, vapaissa ja hallituissa olosuhteissa. Kannabiksen teollinen käsittely, jalostaminen, tutkimus ja tuotekehitys, käynnissä. - Ensimmäiset tuotteet markkinoilla - Biohajoava hamppupohjainen pakkausmateriaali putkessa. - Vienti aloitettu - Kansalais-staus puuttuu.

Lärdomar av försöket

Saavuttiko kokeilu tavoitteensa?

Kyllä, 30.6.2014. - 24.12.2020 -ON AIR-

Mitä uutta tietoa kokeilulla saatiin?

Ei ole helppoa tai oikeastaan mahdollista tuoda uusia juttuja käyttöön, ennen kuin virkamiehistöä on valistettu nykyaikaisella tiedolla ja tutkimuksella.

Miten aiot viedä kokeilua tai sen tuloksia eteenpäin?

Kokeilu jatkuu, ei mitenkään nykyisessä ilmapiirissä. Liiketoiminnan mahdollisuus puuttuu, koska valistumattomat virkamiehet paljastuvatkin vain yksittäisiksi ihmisiksi ominen ennakkoluuloineeen ja näin asettavat näkymättömiä muureja kehittymiselle.

Vad har hänt under försökets gång?

08.06.2017

Olen saavuttanut mahdollisuuden tuottaa apua ja helpotusta,

tuhansille erittäin vaikeiden oireiden kanssa elämäänsä jakaville henkilöille,

kymmenilletuhansille vaikeiden oireiden kanssa elämänsä jakaville henkilöille,

sadoilletuhansille elämää rajoittavien oireiden kanssa elämänsä jakaville henkilöille,

Miljoonille parempaa elämänlaatua hyvinvoinnista hakeville henkilöille...


Näiden aiheiden ympärille muodostan, muodostuu, muodostetaan tutkimus, koulutus, neuvonta, tuotekehitys, jalostus, jakelu... käytännössä suomesta on puuttunut kaikki, muu paitsi kannabiksen raaka-aine ja laillisuus, mikä on maailmalla suurin hidastava tekijä tämäntyyppisen teollisuudenalan kehityksessä, vaikkakin on tällä hetkellä suurin kasvuala ympäri mailman.


Apua, terveyttä, työtä, tutkimusta...

Kommentarer
Logga in och kommentera med eget namn
Göm kommentarer