Move Green - Liiku Vihreästi | Kokeilunpaikka.fi
1

Kokeilun idea

-

Försökets teman

369 visningar

Försöket är skapat 15.08.2017

Art Zenter - www.artzenter.fi

Move Green - Liiku Vihreästi

Move Green eli Liiku vihreästi on kehitteillä oleva, ainutlaatuinen ja vallankumouksellinen ohjelma lapsille, nuorille ja perheille. Se yhdistää liikkeen, kasvatuksen ja ympäristön puhtaanapidon. Ohjelma ei ole vain roskien keräystä, vaan luovaa ja turvallista Parkouria.

Miten kokeilu toteutetaan?

Olemme esimerkkinä muille ja haluamme vaikuttaa positiivisesti yhteisöihin ja tuleviin sukupolviin luoden ympäristötietoisuutta puhtaamman lähiympäristön ja paremman fyysisen kunnon kautta.

Vad har hänt under försökets gång?

15.08.2017

Move Green - Liiku VihreästiOhjelmassa käydään läpi Parkour – alkeita ja hieman vaativampia temppuja; Parkour on uudenlainen urheilulaji, missä opetellaan liikkumaan paikasta toiseen mahdollisimman sujuvasti.

Tutustumme myös erilaisiin materiaaleihin, niiden kierrätykseen ja käymme läpi seikkoja, miksi luonnon puhtaanapito on tärkeää.


Tavoite:

Olemme esimerkkinä muille ja haluamme vaikuttaa positiivisesti yhteisöihin ja tuleviin sukupolviin luoden ympäristötietoisuutta puhtaamman lähiympäristön ja paremman fyysisen kunnon kautta. Tavoitteenamme on myös lasten ja nuorten kasvatus, sillä heissä piilee muutos.

Kommentarer
Logga in och kommentera med eget namn
Göm kommentarer