-
Försökets teman
1737 visningar
Försöket är skapat 12.02.2021Koululaiset ovat tietoisia ruokavalinnoistaan. Kala ja kasvisruoka on ollut tähän saakka hieman epäsuosiossa koululaisten valinnoissa. Tietoisuuden lisääminen lisää halukkuutta kala- ja kasvisaterioihin.
Käytössämme on Jamix- tuotannon ohjaus, josta on saatavissa ruoan hiilijalanjälki. Lisäämme tietoisuutta kala- ja kasvisaterioista kouluissa ja palvelukeskuksissakala- ja kasvisruokatoreilla. Paikalliset ruoan tuottajat ovat tuotteineen esillä. Ruoka saa kasvot.
0) kuulutus tuottajien löytämiseksi + jo olemassa olevat tuottajat1) Kala- ja kasvisruokatorien toteuttaminen tuottajineen 2) Maistelut ja arviointi 3) Valinnat 4) Hiilijalanjälkitiedon lisääminen ruokalistalle 0) huhti- toukokuu 1) elo-syyskuu 2021 2) elo- syyskuu 3) lokakuu 4) lokakuu
Tuottajat, tukku, ( Jamix, ja Luke), ruokapalveluhenkilöstö, koulujen ja päiväkotien johto ja henkilöstö
Markkinointi ja esillepano, asiakastyytyväisyysmittaukset, Hiilijalanjälkitiedon tuottaminen listoille. Kokeilun budjetti on noin 500 €/ toteutettu tori. 5000 eurolla toteutetaan 10 palvelukeittiössämme tori.
Tiimissäni on osaamista, ehkä tarvitsemme Hiilijalanjälkiosaamisen ostoa. Muuta rahoitusta ei ole.
Henkilöstä n. 105. Asiakkaita 15.000.
Olemme sitoutuneet hiilijalanjäljen puolittamiseen ja haluamme kehittyä asiassa, olla jopa edelläkävijöitä. Salo on kasvinviljelyn aluetta edullisen ilmastollisen sijaintinsa puolesta ja kalan kasvatuksen ja kalastuksen aluetta. Kaupunki on sitoutunut ilmastotavoitteisiin, joten resurssia ja halukkuutta löytyy.